INTERNATIONAL SHORTS

Madden

Sweden
2023 — 13' / Color

1

Buy Tickets

Përshkrimi

Madden tregon një histori rreth lidhjes tuaj me tufën. Rreth detyrës kundrejt mallit. Për këpucët me taka të larta që shkelin në pleh dhe trupat e rëndë të kafshëve që gjëmojnë nëpër një peizazh skandinav. Një pyll me trungje të larta pemësh mes protagonistit tonë dhe botës së jashtme.

Biografia e Regjisorëve

Malin Ingrid Johansson was born and raised on a farm in the Swedish countryside, Malin Ingrid might be one of few directors who knows how to operate a tractor as well as a camera.

Buy Tickets

Regjisorë

Malin Ingrid Johansson

Producent

Adam Holmström Meinking

Andrea Gyllenskiöld

Joel Rostmark

Victor Lindström

Kinematografia

Stellan Runge

Editorë

Kristofer Nordin

Zërimi

David Kuuse

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.maliningrid.com/#work

Kontakti

Jing Haase
[email protected]