INTERNATIONAL DOX: FEATURES

All Light, Everywhere

United States
2021 — 105' / Color

1

Përshkrimi

All Light, Everywhere është eksplorim i historive të përbashkëta të kamerave, armëve, patrullimit dhe drejtësisë. Teksa teknologjitë mbikëqyrëse bëhen konstante në jetën e përditshme, filmi heton kompleksitetin e një pikëpamje objektive, duke kontrolluar animet e pandara edhe në perceptimin njerëzor edhe në lente.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Theo Anthony is a filmmaker and photographer based in Baltimore and upstate New York. His first feature documentary, Rat Film, premiered to critical acclaim, with a successful festival and theatrical run followed by a broadcast premiere on PBS’ Independent Lens series in early 2018. Theo is the recipient of the 2018 Sundance Art of Nonfiction Fellowship and the 2019 Sundance Institute | Sandbox Fund. In 2015, he was named one of Filmmaker magazine’s “25 New Faces of Independent Film".

Regjisorë

Theo Anthony

Producent

Riel Roch Decter

Sebastian Pardo

Kinematografia

Corey Hughes

Editorë

Theo Anthony

Zërimi

Udit Duseja

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://memory.is/all-light-everywhere