Mon Amour

France
2020 — 172 min / Colour

1

Përshkrimi

Duke vajtuar vdekjen e të dashurit të tij Fredericut nga një mbidozë, regjisori francez David Teboul shkon ën Siberi në një udhëtim ritual. Këtu, nën kupën e pamasë të qiellit, ai gjen hapësirë të lirë për të çlirojë mendimet e tij përsëri. Dhe në fshatra, të rinj e të vjetër papritmas dalin të jenë të përgatitur t’i përgjigjen ftesës së tij për të folur për një ngjarje që i ndryshoi jetët e tyre. Jeta, vdekja, dashuria dhe ekzistenca.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

David Teboul is a filmmaker, videographer, photographer and documentary maker. He recently produced an installation, "L'Aube" as part of Simone Veil's entry into the Pantheon. His films include YVES SAINT LAURENT: HIS LIFE AND TIMES (2002), LA VIE AILLEURS (2008) and BARDOT, LA MEPRISE (2014) - a documentary on Brigitte Bardot.

Shiko Filmin Online

Regjisor

David Teboul

Producent

Richard Copans

Kinematograf

Martin Roux

Montazha

Anne Baudry

Catherine Gouze

Shfaqjet dhe Çmimet

CPH:DOX, Denmark, 2020

Kontakti

LES FILMS D'ICI
62, boulevard Davout
75020 Paris - France
[email protected]
(33) 01 44 52 23 23