Balkan Dox

Message For You

Belgium
2021 — 3 min / Colour

1

Përshkrimi

Një pulë ndalet së ndjekuri turmën e zogjve dhe kapërcen murin për të arritur një botë të re artistike. Ajo fluturon andej këndej për të takuar sugjerime të reja artistike të përmbytura nga Arti.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Axel Dumont (Paris, France, 01/15/1959) is a musician, producer and plastic artist based in Brussels (Belgium). He worked with many other artists, managed several cultural organisations and created two jazz clubs in Brussels. He is also mediator in Fine Arts and was awarded with "Prix Découvertes 2016" by KR-Home Studio. He has created some music videos and "Message For You" is his first animation film.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Axel Dumont

Producent

Axel Dumont