Balkan Dox

Hope

Shpresa

Kosovo
2021 — 9 min / Colour

1

Synopsis

Her name is Shpresa, which means Hope in the Albanian language. Shpresa, tells a story of hope during war time, as she saves both of her brothers from captivity in enemy camps.

Official Trailer

Directors' Biography

Lyra Pozhegu e lindur me 19.09.2004 në Gjakovë. Shkollen e ulët e kreu në "Zekeria Rexha" dhe vijon shkollën e mesme tē lartë gjimnazi "Hajdar Dushi".

Buy Tickets (Cinema) View Online

Director

Lyra Pozhegu

Producer

DokuFest

Cinematography

Jetë Kadriu

Editing

Leart Rama

Sound

Ajshe Gavazi

Leonita Preniqi