Balkan Dox

Fan Noli Street

Rruga Fan Noli

Kosovo
2020 — 15 min / Colour

1

Synopsis

In a peaceful neighborhood life is quiet, but a traumatic past promises to change lives of people that live there, forever.

Official Trailer

Directors' Biography

Jehona Berisha e lindur në vitin 1995, në qytetin e Pejës, e diplomuar në Fakultetin e Arteve, në degën regji film dhe televizion. Ndërsa nivelin master e përfundoi në Universitetin e Arteve në Tiranë, në departamentin skenik, dega, regji film, televizion dhe mësuesi. Jehona ka punuar si asistente në shumë filma të shkurtër dhe të gjatë, të cilët janë vlerësuar në shumë festivale të ndryshme të botës, filmat si, Zgjoi, Histori maje kulmi, Kiem Holijanda etj. “Rruga Fan Noli” është filmi i parë i shkurtër i regjisores Berisha, i cili është i mbështetur edhe nga Qendra Kinemateografike e Kosovës.

Buy Tickets (Cinema) View Online

Director

Jehona Berisha

Producer

Milot Hoxha

Cinematography

Rado Gogoski

Editing

Goce Milanoski