Hermans Heart

Herman's Hjerte

Norway, 2014, 8 min, Colour

Hermani jeton në paqe dhe harmoni me arushin e tij brenda një druri të madh të rrethuar me kopsht të bukur. Një natë arrin një vizitor i papritur dhe për Hermanin jo i mirëseardhur. Kur Hermani hedh vizitorin jashtë atje bëhet mot i stuhishëm dhe ai e kupton që duhet të dalë në një mision shpëtimi. Ne ndjekim udhëtimin e Hermanit nëpër mjegullën e dendur para se në fund ta kuptojë se zemra mund të pranojë shumë dhe mjegulla pastrohet.

CREDITS

Director:

Anne Kristin Berge

Editing:

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT