The Still Life of Harley Prosper

La vida suspendida de Harley Prosper

Mexico, 2018, 65 min, Colour

Harley Prosper ishte emëruar të jetë mjeku i komunitetit, një fshat Kri në rrafshinën e Kanadasë qendrore. Kur u rrit, Harley refuzoi përgjegjësinë e tij dhe ia mbathi në Vankuver për të pirë deri në vdekje. I mbyllur në një azil për sëmundje të pashërueshme, filmi ndjek ritualin ditor të një burri që dëshiron të vazhdojë të refuzojë misionin e tij të shenjtë deri në momentin e fundit.

CREDITS

Director:

Juan Manuel Sepúlveda

Producers:

Viana GonzálezLaura García

Cinematography:

Juan Manuel Sepúlveda

Editing:

Lorenzo Mora

DIRECTOR'S BIO

A GRADUATE OF THE NATIONAL AUTONOMOUS UNIVERSITY OF MEXICO FILM SCHOOL AND A MFA OF THE SIMON FRASER UNIVERSITY IN VANCOUVER, JUAN MANUEL SEPÚLVEDA HAS BEING DIRECTING AND PRODUCING FILMS SINCE 2004.

FESTIVALS & AWARDS

Switzerland, 2018, Visions du Réel, Best film of the Burning Lights Competition

Visions du Réel, Switzerland 2018 - Best film of the Burning Lights Competition

Spain, 2018, Malaga FF , Best Director

Malaga FF , Spain 2018 - Best Director

Mexico, 2018, DocsMX,

DocsMX, Mexico 2018 -

CONTACT

Fragua Cine
Viana González Delgado
vianagonzalez@gmail.com
+525551738479
www.fraguacine.com