Lovebirds

United StatesPeru, 2019, 8 min, Colour

Ashley, një grua amerikane e moshës së mesme, i ka ardhur në majë të hundës nga qyteti ... dhe është lodhur duke e pritur burrin e saj shumë të dhënë pas punës që ta vërejë se po i shkatërron jetët e tyre. Ajo është e gatshme ta jetojë jetën në plotni, prandaj i hipën aeroplanit për në ambientin më të çuditshëm dhe më ndryshe që ka mundur ... xhungla e Amazonës. Ajo bëhet shoqe me Noe, një udhërrëfyes aventurash dhe piktor, i cili e dërgon atë thellë në xhungël për të eksploruar, jo vetëm biodiversitetin, por në fund edhe vetveten. Ata kalojnë 6 ditë intime së bashku ku secili shpalos një vete të fshehur që asnjëri nuk ia ka shfaqur botës së jashtme. Gjatë ndarjes së tyre, ata gjejnë mirëkuptimin, shoqërinë dhe të Vërtetën: se përkatësia e vërtetë gjendet në të qenit – në dëshirën – tonë... bashkë.

CREDITS

Director:

Ashley Mosher

Producers:

Ashley MosherWarren Etheredge

Cinematography:

Ashley Mosher

Editing:

Ashley Mosher

Sound:

Ashley Mosher

DIRECTOR'S BIO

Ashley Mosher is an award-winning filmmaker who's work focuses on elevating human consciousness. She has filmed in the Amazon jungle under the tutelage of master filmmaker, Werner Herzog, worked alongside National Geographic Explorers in India and has shot films in Haiti. She has been awarded Most Inspiring Woman in Film by the Los Angeles Film Awards, while her films have earned the top tier Award of Excellence by IndieFEST Film Awards, the Merit of Awareness Award by the Awareness Film Festival and was a semi-finalist in LA Cine Awards.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2019, AmDocs,

AmDocs, United States 2019 -

CONTACT

ashley mosher
filmmaker // photographer
valid & required productions
970.355.4734
www.ashleymosher.com