Laugh Lines

Lachfalten

Switzerland, 2018, 6 min, Colour

Ku takohen njerëzit, të guximshmit zbulojnë se me besim të mjaftueshëm nxënësit bëhen çelës dere dhe në të qenit të tillë botët hapen ku horizontet zbërthehen në asgjë – filmi tregon tetë histori të shkurtra për miqësinë.

CREDITS

Director:

Patricia Wenger

Producer:

Ramon Schoch

Editing:

Patricia Wenger

Sound:

Marie Kenov

Animation:

Michael Flückiger , Zéa Schaad,Patricia WengerKevin Duong

DIRECTOR'S BIO

Patricia Wenger born 1993 in Basel. Right after school she studied at the University of Applied Sciences and Arts in Lucerne from 2013 to 2018 and received the Bachelor in 3D Animation and the Master in Film, specialised in Animation. «Lachfalten» (eng: Laugh Lines) is her diploma film.

FESTIVALS & AWARDS

Poland, 2018, Warsaw IFF,

Warsaw IFF, Poland 2018 -

Switzerland, 2018, Internationale Kurzfilmtage Winterthur,

Internationale Kurzfilmtage Winterthur, Switzerland 2018 -

United States, 2019, Palm Springs International ShortFest,

Palm Springs International ShortFest, United States 2019 -

Germany, 2019, Dresden IShFF,

Dresden IShFF, Germany 2019 -

United States, 2019, SIFF, Seattle ,

SIFF, Seattle , United States 2019 -

CONTACT

YK Animation Studio GmbH
Laubeggstrasse 22
CH-3006 Bern
+41 79 154 11 87
info@yk-animation.ch
http://yk-animation.ch