Good Intentions

United Kingdom, 2018, 9 min, Colour

Pasi një vajzë e re bëhet përgjegjëse për goditje dhe ikje, gjëra të çuditshme dhe drithëruese fillojnë të ndodhin...Një triller i vogël për njerëzit që jo gjithmonë janë më të mirët për të marrë vendime.

CREDITS

Director:

Anna Mantzaris

Producer:

Anna Mantzaris

Cinematography:

Donna Wade

Editing:

Sound:

André Parklind

Animation:

Tim Allen,Anna Mantzaris,Quentin HabermanTobias Fouracre

DIRECTOR'S BIO

Anna Mantzaris, Swedish director and animator based in London. I work mainly in stop motion and have a soft spot for things that are sad and funny at the same time. Recently worked on Wes Andersons 'Isle of Dogs', and graduated from Royal College of Art with an MA in Animation in 2018.

FESTIVALS & AWARDS

United Kingdom, 2018, BFI London,

BFI London, United Kingdom 2018 -

Belgium, 2019, ANIMA – Brussels,

ANIMA – Brussels, Belgium 2019 -

Netherlands, 2019, Go Short, Nijmegen,

Go Short, Nijmegen, Netherlands 2019 -

Germany, 2019, Landshut ShFF,

Landshut ShFF, Germany 2019 -

France, 2019, Premiers Plans,

Premiers Plans, France 2019 -

CONTACT

Some Shorts
Wouter Jansen
St Annastraat 149
6524 ER Nijmegen
the Netherlands
+31 (0)6 22076717
info@someshorts.com