No Recess me Die Wilde Jagd | DokuNights

July 12, 2019

Sërish kemi bashkuar forcat me platformën lokale të artit të Prishtinës ”No Recess” për të sjellë tek ju grupin DIE WILDE JAGD, të cilët do të sjellin performancën e tyre të parë në Kosovë, me datën 05 Gusht, në skenën tonë Andrra.

Die Wilde Jagd (The Wild Hunt) është projekt i përbashkët i Ralf Beck dhe Sebastian Lee Philipp, i emëruar sipas një miti të lashtë gjerman. Beck është muzikant dhe producent nga Düsseldorfi. Ai ka publikuar disa albume si pjesë të duetit Nalin & Kane, si dhe nën emrin Njësia 4. Philipp është pjesë e duetit të elektro-valës Noblesse Oblige që vepron në Berlin. Ata i bashkuan forcat pas takimit të tyre në klubin Salon des Amateurs në Düsseldorf. Nuk është rastësi që Düsseldorf është qyteti themelues i duetit: muzika e tyre ofron plot referenca të lehta ndaj performancave lokale, si Kraftwerk, NEU!, DAF, Liaisons Dangereuses, Pyrolator, Krupps dhe Propaganda.

Duke përdorur tastet analoge dhe pajisje inçizuese regjistrimi të shumta dhe duke i kombinuar me një gamë të gjerë instrumentesh me goditje, ata krijojnë atë që njihet si “muzikë e gjuetisë”, e cila ndonjëherë mund të tingëllojë shqetësuese, si kënetë ose një pyll i errët, por gjithashtu edhe si diçka urgjente dhe këmbëngulëse, si një laser i flaktë ose një vallëzim hipnotik.

Nata do të hapet nga projekti muzikor në zhvillim e sipër Via Tirana dhe tingujt e muzikës së tyre që mund të përshkruhen si një sinergji e ritmeve të vallëzimit elektronik & sintetizim me orekstrim live si dhe Uj Pa Gaz dhe përzierja e tij e muzikës  muzikës elektronike, slow disco, acid, balearic si dhe kompozimet e tij unike.

July 31, 2019

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018