03 – 11 August 2018
Edition XVII

03 – 11 August 2018
Edition XVII

THE WORLD NEVER STOPS

July 13th, 2017

Përmes programit “The world never stops” ju ftojmë të na bashkangjiteni për të reflektuar mbi konfrontimet e sotme mes kombeve dhe udhëheqësve, individëve dhe diktatorëve, njerëzve dhe kafshëve, e shumë kundërshtarëve të tjerëve.

Ky program do të ju bëjë të futeni në botën e bizarre dhe komike të sotme me tema dhe kundërvënie që lidhen me të ardhmen e planetit tonë të çuditshëm.

Programi përmban filma nga regjisorë të njohur të botës së filmave të shkurtër si David O’Reilly dhe Chema Garcia Ibarra, veprat e të cilëve njihen për formën e tyre të jashtëzakonshme dhe unike.

Klikoni këtu për të parë listën e plotë të filmave.