CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

Rigers Shimaj fiton çmimin Dokumentari më i mirë në “Plasencia Encorto”

April 16th, 2018

Studenti i gjeneratës së pestë të programit tonë edukativ “Shkolla dhe Filmi Dokumentar”, Rigers Shimaj, me filmin “Giulia” është fitues i çmimit: filmi më i mirë dokumentar, në Festivalin e Filmit Ndërkombëtar të të Rinjve “Plasencia Encorto” në Spanjë.