02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

:LAS NUBES

Orari: 09 Gusht, 18:00, DokuKino

:LAS NUBES

Mexico, 2017, 21 min

Në qytetin e Las Nubes, një pronar ferme anonim tregon se si prej se ka ndaluar së maturi kohën kujtesa e tij është mjegulluar pothuajse tërësisht. Ajo që e kujton me saktësi është që mbrëmë e ka parë të bijën e tij.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Juan Pablo González is a Mexican filmmaker whose work includes documentary, fiction and experimental films. He was named one of the Filmmaker Magazine’s 25 New Faces of Independent Film in 2015. His work and collaborations have screened at film festivals such as Cannes, Locarno, IDFA, Edinburgh, Slamdance, Morelia, Full Frame, among others.
IFF Rotterdam 2018. Sheffield Doc/Fest 2018. True/False FF 2018. Ambulante, Mexico 2018. Full Frame DFF 2018. Documenta Madrid 2018. Montclair FF 2018. Docaviv 2018. Habana FF 2017.
Sin Sitio Cine
Makena Buchanan
+1 713 494 7184
cine@sinsitiocine.com
09 Gusht, 18:00, DokuKino
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Juan Pablo González
Jamie Gonçalves, Makena Buchanan
Jim Hickcox
Juan Pablo González
Aiden Reynolds

:More from I'll Be Your Mirror

Aktorja e famshme e skenës Elisabeth Vogler (Liv Ullman) vuan një moment zbrazëtie gjatë një performance dhe të ne...
09 Gusht, 18:00, DokuKino
+

PERSONA

Ingmar Bergman Sweden 1966, bw, 85 min
Filmi evokon kujtimet kolektive të një epoke përmes pamjeve të kronikave dhe eksploron atë se çka do të thotë t...
06 Gusht, 18:00, Shtëpia e Kulturës
+

THE MIRROR

Andrei Tarkovsky USSR 1975, color, 107 min