CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

DOKUFEST XVI VIDEO ZYRTARE

November 18th, 2017

FUTURE IS MY LOVE / FUTURE IS NOT DEAD

Video zyrtare e edicionit të XVI të DokuFest, që u shënua përmes një programi të filmave, eventeve hibride mes muzikës, kinemasë & ritualeve, konferencave të teknologjisë dhe punëtorive, ndejave, ekspozitave vizuale në hapësira të hapura dhe eksperienca VR të gërshetuara ne një eksperiencë magjike dhe vizion të shpresës.

Video nga LEART RAMA