:Taklif

Orari i Shfaqjes

17.08, 22:00, DOKU KINO PLLATO

Taklif

UK, 2013, Colour, 10 min

Taklif është një abstrakt por prapë se prapë një tregim lirik i fesë që është futur me zor në jetën e vajzës, parë nga perspektiva e pafajshme e fëmijës. Ajo përçon dhunën e martesës së hershme dhe ceremonitë e udhëtimit, siç janë parë nga vajzat e pa-maturuara në kontekstin islamik.

  • Biografia e regjisorit
  • Festivalet dhe Cmimet
  • Kontakti
Maryam Tafakory is an animator and filmmaker living in London. She explores new forms of visual storytelling in her documentary work, using abstracted, symbolic and textual narratives to convey the portrayal of issues, struggles and their screen representation. Currently experimenting using elements of minimal text, object, performance and drawing, her work mostly draws on her personal experience of being brought up in an Islamic country.
BFI, London 2013. MashRome FF 2013.

4 Rutland court
Palace Road
KT1 2LA
London
UK
+44 798 3519829
maryam@tafakory.com

Orari i Shfaqjes

17.08, 22:00, DOKU KINO PLLATO

Kategoria

International Shorts

Regjisori

Maryam Tafakory

Producenti

Maryam Tafakory

Kinematografia

Maryam Tafakory

Zëri

Maryam Tafakory

Montazha

Maryam Tafakory

Ueb Faqja

Vizito Ueb faqen