Rregullat dhe kushtet

Ju faleminderit për porosinë tuaj në DokuFest E-SHOP!
SHQIP Pagesa: Për momentin mënyra e vetme e pagesës është me para të gatshme ndaj Moment Postës. Dërgesa: Porosia juaj do t’ju arrijë brenda 2-4 ditë pune. Dërgesat bëhen vetëm brenda Republikës së Kosovës. Rregullat e kthimit: Produktin e blerë mund ta ktheni brenda 30 ditëve nga data e dërgesës, në zyret e DokuFest në Prizren (Rr. Marin Barleti, p.n, prapa Xhamisë së Sinan Pashës). Produkti që do të ktheni duhet të jetë në gjendje të rregullt dhe duhet të keni me vete kuponin fiskal. Ekipi i DokuFest do t’ju rimbursojë për produktin në para të gatshme pasi të kryhet inspektimi i produktit të kthyer. =================== ENGLISH Payment: The payment method at the moment is only with CASH towards Moment Posta. Shipping: Your order will arrive at your address within 2-4 workdays. The orders are shipped only in Republic of Kosova. Return policy: You have 30 days from the shipping date of your order to return your purchase at the DokuFest office in Prizren (Marin Barleti str. n. n, behind Sinan Pasha mosque). The returned product must be in perfect shape and you must have your fiscal coupon with you. The DokuFest staff will reimburse you in CASH as soon as they finish inspecting the returned product.