Si të blej?

Hapat si të bëhet porosia e blerja në DokuFest E-SHOP | How to buy on DokuFest E-SHOP
SHQIP Së pari duhet të regjistroheni në DokuFest E-SHOP! Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë, ku pasi të plotësoni fushat, ju do të keni të krijuar llogarinë tuaj në DokuFest E-SHOP. Pas kësaj, posa të kyqeni në DokuFest E-SHOP me e-mail adresën dhe fjalëkalimin tuaj, atëherë ju mund të bëni porosinë tuaj të dëshiruar. ======= ENGLISH First you have to register on DokuFest E-SHOP! It is very easy. After you register, your account on DokuFest E-SHOP is ready to use. While logged in with your e-mail and password, you can make your order(s).