Aquarela

United Kingdom/Germany/DenmarkUnited States, 2018, 89 min, Colour

AQUARELA e dërgon audiencën në një udhëtim të thellë filmik përmes bukurisë transformuese dhe fuqisë së gjallë të ujit. I filmuar në një projeksion të rrallë prej 96 kornizave në sekondë, filmi është një zgjim i thellë që njerëzit nuk janë më për forcën absolute dhe vullnetin kapricioz të elementit më të çmueshëm të Tokës. Nga ujërat e akullta të rrezikshme të Liqenit Bajkal të Rusisë deri në Majami në grahmat e uraganit Irma në Ujëvarat e Engjëjve në Venezuela, uji është personazhi kryesor i AQUARELA, me regjisorin Victor Kossakovsky që kap personazhet e tij të shumta në detaj vizual befasues.

CREDITS

Director:

Victor Kossakovsky

Producers:

Aimara Reques,Heino DeckertSigrid Dyekjær

Cinematography:

Ben BernhardVictor Kossakovsky

Editing:

Victor Kossakovsky,Molly Malene StensgaardAinara Vera

Sound:

Alexander Dudarev

DIRECTOR'S BIO

Victor Kossakovsky is a renowned Russian director who has been making documentaries since 1989, winning over 100 awards in national and international festivals. In many of his films, Kossakovsky plays the role of cinematographer, writer, and director. His film Vivan Las Antipodas! premiered at the Venice Film Festival in 2011 and screened in more than 80 international film festivals across the globe. Victor is a member of the Academy of Motion Picture Arts and Science and European Film Academy. He was also commended as an Honoured Artist of Russia.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2018, Sundance,

Sundance, United States 2018 -

Italy, 2018, La Biennale di Venezia ,

La Biennale di Venezia , Italy 2018 -

Netherlands, 2018, IDFA,

IDFA, Netherlands 2018 -

Germany, 2019, DOK Leipzig,

DOK Leipzig, Germany 2019 -

Egypt, 2018, El Gouna FF, Winner Golden Star

El Gouna FF, Egypt 2018 - Winner Golden Star

CONTACT

Lionsgate Entertainment
2700 Colorado Ave
CA 90404 - Santa Monica, USA
InternationalSales@lionsgate.com