04-12 AUGUST / PRIZREN, KOSOVO

 

04-12 AUGUST / PRIZREN, KOSOVO

:INDUSTRY PANEL

Bashkë-prodhuesit e HOME – i cili mori BAFTA-n e parë të Kosovës – do të ndajnë perspektivën e tyre mbi rëndësinë e projekteve bashkëpunuese, si dhe rolin e HOME-it në përhapjen e lidhjes kulturore për Kosovën.

Panelistë:
Afolabi Kuti, Producent, Mbretëri e Bashkuar
Shpat Deda, Producent, Kosovë
Shpend Qamili, Fundraising dhe koordinim
Eroll Bilibani, Producent Ekzekutiv, Kosovë

Gjuha:
Anglisht

HAPUR PËR PUBLIK

08/05, 14:00, Kino Klub
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >