Aznavour by Charles

Le regard de Charles

France
2019 — 83 min / Black and white

1

Përshkrimi

Më 1948, Edith Piaf i ofron kamerën e parë Charles Aznavour, një Paillard që do ta mbajë përgjithmonë. Deri më 1982, Charles filmoi orë të tëra, sikur të kishte mbajtur ditar. Aznavour e filmon jetën e tij, dhe jeton teksa filmon. Kudo që shkon, kamera e tij është me të, duke incizuar gjithçka, momentet më të rëndësishme të jetës së tij, udhëtimet e tij, miqtë e tij, dashuritë e tij, mërzinë e tij. Pak muaj para se të ikte, ai filloi, bashkë me Marc di Domenico, predikimin e këtyre filmave dhe vendosën të krijojnë një film, filmin e tij.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Marc di Domenico is a writer and director, known for Housewarming (2015), Young Couples (2013) and Aznavour by Charles (2019).

Buy Tickets Shiko Filmin Online

Regjisor

Marc di Domenico

Producent

Charles de Meaux

Kinematograf

Charles Aznavour

Montazha

Didier D'Abreu

Catherine Libert

Fred Piet

Zërimi

Bruno Ehlinger

Shfaqjet dhe Çmimet

France Odeon - Florence, Italy, 2019

Sofia FF, Bulgaria, 2020

Kontakti

Rezo Films
11 rue des petites écuries
75010 Paris, France
01 42 46 46 30
[email protected]