Higher Love

United States
2019 — 78 min / Colour

1

Përshkrimi

Daryl Gant është banor vendës i Camden, baba i tetë fëmijëve, dhe operator i shtypit. Ai është rritur nga një nënë e vetme dhe përpiqet të jetë baba më i mirë se i tiji, i cili e ka braktisur atë në lindje. E dashura e tij, Nani, është dashuria e jetës së tij, por lufton në përballje me kokainën dëmtuese dhe varësinë nga heroina, dhe stilin e ulët të jetesës për ta përballuar atë. Më shqetësuese është që Nani është shtatzënë me djalin e tyre të ri, Darnezin. Ajo bëhet qëllimi i ri i Darylit për të krijuar një të ardhme më të mirë për të dy ata. Edhe Nani është banore vendëse e Camdenit, nëna e së cilës ka vdekur me gjilpërë në krah. Tani ajo lufton me përgjegjësitë e mëmësisë përballë varësisë së vet asaj. Darnezi ka lindur i shëndoshë, por i duhet kujdes i veçantë gjatë rritjes në një ambient të pështirë me probleme sigurie dhe mirëqenie.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Entering the film world only four years ago, Hasan Oswald has quickly established a unique ability to capture the human experience through verité cinema. His unfettered access and intimacy with his characters creates a seamless veneer between the filmmaker and subject that is deeply felt and personal. His work caught the eye of award winning filmmakers Nick Quested & Sebastian Junger (Restrepo) and started his career as a cameraman for National Geographic’s film Hell on Earth: The Fall of Syria and the Rise of ISIS. He has since covered the water crisis in Flint, Michigan, drug trafficking and homelessness in Philadelphia, and the international diaspora of conflict refugees. His current project follows the story of the Yazidi genocide in Northern Iraq.

Regjisor

Hasan Oswald

Producent

Alexander Spiess

Stephen Nemeth

Betsy Stahl

Derek Rubin

Kinematograf

Hasan Oswald

Montazha

Kaitlyn Plum

Zërimi

Tristan Baylis

Shfaqjet dhe Çmimet

Slamdance, FF, United States, 2020
Grand Jury Award

Brooklyn, FF, United States, 2020
Spirit Award, Best New Director

Krakow, FF, Poland, 2020

Melbourne, DFF, Australia, 2020

Lighthouse, IFF, United States, 2020

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.higherlovefilm.com/

Kontakti

Rhino Films
10501 WILSHIRE Blvd., Los Angeles,
California, 90024, USA
[email protected]
(310) 441-6557