Radio Silence

Silencio radio

Switzerland, Mexico
2019 — 78 min / Colour

1

Përshkrimi

Meksikë, mars 2015. Carmen Sristegui, gazetare e pa korruptuar, është pushuar nga puna në radiostacionin ku ka punuar për vite. mbështetur nga më se 18 milionë dëgjues, Carmen vazhdon luftën e saj. Qëllimi: ngritja e vetëdijes dhe luftimi kundër keqinformimit. Filmi tregon historinë e këtij kërkimi: të vështirë dhe të rrezikshëm, por qenësor për shëndetin e demokracisë. Një histori në të cilën rezistenca bëhet formë e mbijetesës.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Juliana Fanjul born in 1981 in Mexico. Received BA in Visual Communication. Attended EICTV (International Cinema and TV School of San Antonio de los Baños), documentary department. Worked as a director’s assistant. 2011 Exchange programme to live in Switzerland. 2012-14 Masters in Cinema Studies, a joint programme between ECAL (École Cantonale d’Art de Lausanne) and HEAD (Haute École d’Art et Design) in Geneva.

Regjisor

Juliana Fanjul

Producent

Philippe Coeytaux

Nicolas Wadimoff

Kinematograf

Jérôme Colin

Montazha

Yael Bitton

Zërimi

Carlos Ibañez-Diaz

Shfaqjet dhe Çmimet

IDFA, Netherlands, 2019

Solothurner Filmtage, Switzerland, 2019

DOK.fest München , Germany, 2020

FICUNAM, Mexico, 2019

Zurich FF, Switzerland, 2019

Webfaqja Zyrtare e Filmit

http://www.sweetspotdocs.com/

Kontakti

Sweet Spot Docs
Chemin de Chenalettaz 89
1807 Blonay, CH
+41 (0) 78 637 04 44
Anna Berthollet
[email protected]
www.sweetspotdocs.com