Dope is Death

Canada
2020 — 79 min / Colour

1

Përshkrimi

Historia e asaj se si Dr. Mutulu Shakur, njerku i Tupac Shakur, bashkë me partnerët Black Panthers dhe Young Lords, kombinuan shëndetin e komunitetit me politika radikale për të krijuar programin e akupunkturës së detoksifikimit të parin në Amerikë më 1973 – një projekt vizionar që përfundimisht u mendua të ishte shumë i rrezikshëm për të ekzistuar në Amerikë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Mia Donovan is an award-winning filmmaker and photographer from Montreal. As an artist Mia’s work focuses on humanizing people who have often been misrepresented by the media. Her first documentary film, Inside Lara Roxx (2011), follows ex-porn star Lara Roxx over a tumultuous 5-year-period as she struggles to build a new identity and find hope in the wake of her past. Inside Lara Roxx was nominated for a Jutra in 2012 and also won Best Documentary on Society and Humanity from the Guangzhou International Documentary Film Festival, 2011. She was the recipient of the Don Haig Award in 2012.

Regjisor

Mia Donovan

Producent

Bob Moore

Kinematograf

Glauco Bermudez

Montazha

Mia Donovan

Zërimi

Cory Rizos

Shfaqjet dhe Çmimet

Hot Docs, Canada, 2020

CPH:DOX, Denmark, 2020

True/False FF, United States, 2020

Cleveland IFF, United States, 2020

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.miadonovan.com/

Kontakti

Eye steel film
7095 rue Marconi, Suite 201
Montréal, Québec
Canada H2S 3K4
[email protected]
+1 (514) 937-4893