View From The World

A Night of Knowing Nothing

France, India
2021 — 96' / Color, Black & White

1

Përshkrimi

L, një studente universiteti në Indi, i shkruan letra dashnorit të saj, derisa ai është larg. Përmes këtyre letrave, ne i hedhim një shikim të shpejtë ndryshimeve drastike që ndodhin rreth saj. Duke shkrirë realitetin me trillimin, ëndrrat, kujtimet, fantazitë dhe ankthet, shpaloset një rrëfim amorf.

Biografia e Regjisorëve

Payal Kapadia is a Mumbai based filmmaker and artist. She studied Film Direction at the Film & Television Institute of India. Her short films AFTERNOON CLOUDS (2017) and AND WHAT IS THE SUMMER SAYING (2018) premiered respectively at the Cinéfondation and the Berlinale. She is a Berlinale Talents alumna and participated in 2019 at the Cinéfondation - Résidence du Festival de Cannes. Her first feature, A NIGHT OF KNOWING NOTHING, is part of the 2021 Director's Fortnight selection. Her next project, ALL WE IMAGINE AS LIGHT, for which she received support from Ciclic and Hubert Bals Fund, is currently in financing.

Buy Tickets

Regjisorë

Payal Kapadia

Producent

Julien Graff

Thomas Hakim

Kinematografia

Ranabir Das

Editorë

Ranabir Das

Zërimi

Moinak Bose

Romain Ozanne

Kontakti

Square Eyes
Wouter Jansen
[email protected]
[email protected]