The European Film Academy's Short Film Tour

The News

Albania, Spain
2020 — 23' / Color

1

Përshkrimi

Një nuse e re e ngarkuar me porosi të parëndësishme për familjen e burrit derisa burri i saj është në Greqi, pengohet nga trupi i pajetë i një gruaje derisa po merrte ujë nga burimi. Të shtyrë në atë anë të dy familjarët e burrit vazhdojnë të flasin për lajmet lokale duke gënjyer për gjetjen e trupit dhe duke u argëtuar në vëmendjen që po merrnin. Pason një betejë në mes të fshatarëve për tu paraqitur në lajme, ndërsa krimi i vërtetë lihet në hije. E shohim nusen e re duke lakmuar kapësen e flokëve të viktimës.

Biografia e Regjisorëve

Lorin Terezi was born in Tirana, Albania. He graduated the Academy of Arts in Tirana for Theater Directing. Later he graduated in the same university for Movie and TV directing. He has won the first prize in the ‘Youth Theater Festival’ for the best play, with «The glass menagerie». He also won the first prize for the documentary «Mungesë» in the ‘Rrathë’ competition. Currently, he is working in television and filming documentaries.

Buy Tickets

Regjisorë

Lorin Terezi

Producent

Anila Balla

Eduardo M Escribano Solera

Kinematografia

Denald Grepcka

Editorë

Herta Basha

Zërimi

Endri Pine

Kontakti

Mailuki Films
[email protected]
+34 650761484