International Shorts

Trinou

United Kingdom, Tunisia
2022 — 15' / Color

1

Përshkrimi

Një djalë i ri i ik nga trupi i tij që dobësohej dhe jeta e izoluar duke udhëtuar në ëndrrat e tij të krijuara nga revistat që ia siguron e ëma. Kur njerku i tij e nxit gruan të heq dorë nga kujdesi më shumë se që bën, nënë e bir marrin një hap të rëndësishëm që u ndryshon jetën.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Nejib Kthiri is a Tunisian filmmaker and musician living in London, UK. He studied music and sound engineering in Thomas Valley University (West London University) in 2011, then branched into the cinematography department where he frequently took different roles. His current exploration Trinou is set to be released in 2022.

Buy Tickets

Regjisorë

Nejib Kthiri

Producent

Ilyess Blagui

Omar Ben Ali

Kinematografia

Jamie Touche

Editorë

Christian Radclyffe

Zërimi

Christian Radclyffe

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.london.film/film/trinou/

Kontakti

Seventh Age Group Limited
2 brewery lane
Twickenham
London Tw11ax, UK
[email protected]
+44793-868-0685