International Shorts

The Eternal Melody

Anhad

Nepal
2022 — 13' / Color

1

Përshkrimi

Në ëndrrat e saj, një grua e devotshme vizitohet nga burri i saj i ndjerë, ngecur në mes të vdekjes dhe jetës së përtejme. Me djalin e saj, ajo fillon një porosi mistike për ta ndihmuar atë në kërkimin për shpëtim.
Feja, spiritualiteti, dhe gjendja universale njerëzore ndërthuren në mënyrë të ndërlikuar në këtë tregim për agoninë dhe pranimin e humbjes, derisa drejtojnë mospajtimin në mes të të lënit të lirë dhe mbajtjes e asaj që ka kaluar.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Born in Nepal, Niranjan Raj Bhetwal is a filmmaker based in Kathmandu. He holds Bachelor’s degree in Scriptwriting and Direction followed by a 2-year diploma of Digital Animation and Video Editing with several film making workshops & master classes. As a filmmaker, his passion is to represent authentic Nepali voice and his films explore themes that include family ties, magical realism and complex and diverse characters with strong spiritual values.

Buy Tickets

Regjisorë

Niranjan Raj Bhetwal

Producent

Ram Krishna Pokharel

Kinematografia

Sarad Mahato

Editorë

Kiran Shrestha

Saman Alvitigala

Zërimi

Niranjan Raj Bhetwal

Kontakti

Niranjan Raj Bhetwal
Shantinagar, Manamaiju-4
kathmandu, Bagmati 44600
Nepal
[email protected]
+977-985-107-1160