Balkan Dox

Disturbed Earth

Bosnia and Herzegovina, North Macedonia, Spain
2021 — 72' / Color

1

Përshkrimi

Një hapësirë në qetësi, ku e shkuara ka kapur të tashmen. Duke e pushtuar shtresë pas shtrese, dhimbja kolektive hyn në natyrë, hapësirë, qytet. Në fund, hyn në ne. Srebrenica bëhet realitet i të sotmes, dhe realiteti jonë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Kumjana Novakova, born in Macedonia, Yugoslavia, now lives and works in Sarajevo. Works in the documentary creative cinema and arts since 2006, Co-founder and director of Pravo ljudski documentary film festival, founder of the creative documentary film school Balkans ACT-ive in cooperation with DokuFest Prizren and MakeDox from Skopje.
Guillermo Carreras-Candi is a Spanish/French independent filmmaker and producer born in Barcelona. He studied History and Sound before graduating at the Catalan film university (ESCAC-UB) where he specialized in Documentary Film. He collaborates with Dokufest Festival in Prizren (Kosovo) tutoring the film workshop "Shkolla e Filmit Dokumentar", and he is creative director of ACTive, the first regional creative documentary school in the Balkans.

Buy Tickets

Regjisorë

Guillermo Carreras Candi

Kumjana Novakova

Producent

Guillermo Carreras Candi

Kumjana Novakova

Kinematografia

Guillermo Carreras Candi

Editorë

Jelena Maksimović

Zërimi

Oriol Gallart

Kontakti

Pravo Ljudski International Film Festival
Obala Kulina bana 18
71000, Sarajevo, BA
+387 626 908 02
http://www.pravoljudski.org
[email protected]