Thirrje për punëtorinë Border Pass

June 11, 2020

Dëshironi ta bëni një film këtë vjeshtë? A jeni të interesuar të dini prapavijën kulturore të shoqeve dhe shokëve tuaj? Jeni 15 deri 19 vjeç?

Atëherë kjo thirrje është për ju!

BorderPass është projekt i Swiss Youth Film Festival, DokuFest, KREF Filmski Festival dhe Pravo Ljudski. Bashkë me 15 moshatarë, ju do të keni mundësi të punoni me tutorët e punëtorisë suaj për të bërë filma dokumentarë online prej datës 2 deri më 11 tetor të vitit 2020.

Punëtoria do të mbahet online, në gjuhën angleze dhe pa pagesë.

APLIKO KËTU

Data e fundit për aplikim 15.07.2020

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018