Thoughts

Mendime

Kosovo, 2019, 10 min, Colour

Dokumentari rrotullohet rreth një djali të ri me një mentalitet të izoluar edhe pse ai u rrit dhe jeton në një mjedis të shëndetshëm dhe jo racist. Jeta e tij e përditshme nuk është ndryshe nga një djalë mesatar shqiptar por është mentaliteti i tij që i jep atij titullin "Dele e Zezë".

CREDITS

Director:

Solida Neziri

Producer:

DokuFest

Cinematography:

Solida Neziri

Editing:

Gencer Tatar

Sound:

Solida Neziri

DIRECTOR'S BIO

Solida Neziri is a Computer Science undergraduate and describes herself as a “loud person” as in she makes sure her voice and opinions are always heard and she finds moviemaking as an excellent tool to express herself and the others around. The workshops she attended in the past years in DokuFest provided her with the right set of skills and mentoring to be able to make her own movie.

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

DokuFest
Marin Barleti nn.
20 000 Prizren Kosovo
+383 29 233 718
info@dokufest.com