Man

Burrë

Kosovo, 2019, 12 min, Colour

Koncepti i këtij dokumentari është ndërgjegjësimi ndaj maskulinitetit toksik, i cili prek shumë njerëz të rinj në Kosovë dhe në shumicën e rasteve çon në pasoja emocionale, si depresioni, agresioni, vetëbesimi i ulët, demotivimi, konfuzioni në vendimmarrje veçanërisht në zgjedhjen e karrierës.

CREDITS

Director:

Dafina Daka

Producer:

DokuFest

Cinematography:

Arbër TahiriLeart Rama

Editing:

Leart Rama

Sound:

Dafina DakaTimur Xhabiri

DIRECTOR'S BIO

Dafina Daka is a psychology major with a passion in directing and filmmaking. Her love for cinematography in general led her to pursue workshops and masterclasses in DokuFest, where she got her first steps. Film and Factual Media workshop gave her an opportunity to create her first documentary.

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

DokuFest
Marin Barleti nn.
20 000 Prizren Kosovo
+383 29 233 718
info@dokufest.com