The Biggest Little Farm

United States, 2018, 104 min, Colour

THE BIGGEST LITTLE FARM bënë kronikën e kërkimit tetë vjeçar të John dhe Molly Chester teksa tregtojnë jetesën në qytet për 200 akra të fermës jopjellore dhe një ëndërr për të korrë në harmoni me natyrën. Përmes këmbënguljes së fuqishme dhe përqafimit të mundësisë së ofruar nga konfliktet e natyrës, çifti Chester hapin dhe zbulojnë një dizajn biodivers të jetesës që ekziston larg përtej fermës së tyre, stinëve të tyre dhe imagjinatës tonë më të egër.

CREDITS

Director:

John Chester

Producer:

Sandra Keats

Cinematography:

John Chester

Editing:

Amy Overbeck

Sound:

Ryan Alexander Lloyd

DIRECTOR'S BIO

John Chester. Emmy-winning documentary filmmaker and documentary-television-series showrunner John Chester lives on a farm in California just outside of Los Angeles with his wife, Molly; his son, Beauden; and 10 cows, a bunch of chickens, and over 100 sheep.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2018, Sundance ,

Sundance , United States 2018 -

Canada, 2018, TIFF Toronto,

TIFF Toronto, Canada 2018 -

United States, 2019, Boulder IFF, Winner BIFF Award

Boulder IFF, United States 2019 - Winner BIFF Award

United States, 2018, AFI Fest , Audience Award

AFI Fest , United States 2018 - Audience Award

United States, 2019, Palm Springs IFF , Audience Award

Palm Springs IFF , United States 2019 - Audience Award

CONTACT

Madman Entertainment
Level 2, 289 Wellington Parade South
East Melbourne, Victoria
Australia 3002.