The Little Bird and the Caterpillar

Der kleine Vogel und die Raupe

Switzerland, 2017, 4 min, Colour

Zogu i vogël ka shumë paqe dhe qetësi lart në pemën e tij, së paku derisa shfaqet një mysafir i papritur. Etja e fortë e shushunjës për gëlltitjen e gjetheve të gjelbra për të cilat zogu i vogël është kujdesur me butësi. Gjatë ballafaqimit të ardhshëm, të dy dështojnë të vërejnë që dikush tjetër u është vënë prapa, dhe ky personazh po ha një meze më të shijshme. Heroi cicërues i Lena von Dohren i madhështon shfaqjet e Generation për herë të tretë.

CREDITS

Director:

Lena von Döhren

Producers:

Gerd Gockell, Ted Sieger, Jochen Ehmann

Editing:

Fee Liechti

Sound:

Christof Steinmann

Animation:

Lena von Döhren, Nils Hedinger

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

MAGNETFILM GmbH
Berlin, Germany
+49 163 8010753
georg.gruber@magnetfilm.de