Bashkimi United

(Out of Competition)

Switzerland, 2018, 10 min, Colour

Në rrojtoren e tij, Bashkimi kallajit me flokë e zemra. AI ndanë filozofinë e jetës me klientët e tij, të cilët i trajton si mysafirë dhe shpalos projektin e tij të radhës: xhirimi i një filmi. Si regjisor dhe protagonist ai ndërrohet nga të qenit një figurë margjinale në të pasurit rol kryesor në një eksplorim estetik të koncepteve të mëdha në jetë.

CREDITS

Director:

Lasse Linder

Producer:

Edith Flückiger

Cinematography:

Dejan Barac

Editing:

Lasse Linder

Sound:

Kathleen Moser

DIRECTOR'S BIO

Lasse Linder was born in 1994 in St. Gallen, Switzerland. While studying German Literature and Cinema Studies at the University of Zurich he realised he’d rather make films himself. Therefore, he went on to work as an editor and directed several short films in Switzerland and abroad. Since 2016 he has studied Video at Lucerne School of Art and Design (HSLU). BASHKIMI UNITED received a Special Mention at the Swiss Film School Day at the Internationale Kurzfilmtage Winterthur.

FESTIVALS & AWARDS

Switzerland, 2018, Winterthur,

Winterthur, Switzerland 2018 -

Switzerland, 2019, Fribourg IFF ,

Fribourg IFF , Switzerland 2019 -

CONTACT

Lasse Linder
Baselstrasse 67
Luzern 6003
Switzerland
lasse.linder@gmx.ch