Story

Poland, 2019, 5 min, Colour

‘Story’ është një reflektim për njeriun modern në kohën e teknologjisë së gjithëpranishme. Duke shikuar nëpër ‘story’- një funksion i popullarizuar në shumë platforma të rrjeteve sociale – ne shohim njerëz të cilët janë të vetmuar, të humbur dhe tashmë indiferent për realitetin që i rrethon. Veprimi ndodh një ditë dhe tregohet shkurt, shpesh me skena (auto) ironike, ku bota virtuale fundoset në realitet.

CREDITS

Director:

Jola Bańkowska

Producers:

Jacek Bromski, Ewa Jastrzębska, Jerzy Kapuściński

Editing:

Jola Bańkowska

Sound:

Skillbard

Animation:

Jola Bańkowska, Anna Chrzanowska

DIRECTOR'S BIO

Jola Bańkowska born in1992,is a Polish filmmaker and illustrator. Double winne rof Adobe Design Achievement Awards and proud owne rof Vimeo Staff Pics for her short film Biotop.In 2016 she received Minister’s of Culture and National HeritageScholarship for Outstanding Achievements. Currently she is working in London,also finishing her graduation film on Academy of Fine Arts in Warsaw.

FESTIVALS & AWARDS

Germany, 2019, Berlinale,

Berlinale, Germany 2019 -

Poland, 2019, Krakow FF,

Krakow FF, Poland 2019 -

France, 2019, Annecy ,

Annecy , France 2019 -

Germany, 2019, Pictoplasma Festival ,

Pictoplasma Festival , Germany 2019 -

CONTACT

Munk Studio
ul. Pańska 85
00-834 Warszawa, Poland
+22 556 54 70
studiomunka@sfp.org.pl