Delete

Kosovo, 2019, 20 min, Colour

Jeta e një vajze të re shfaqet përmes një telefoni mobil në tri kohë të ndryshme të jetës së saj: e shkuara, e tashmja dhe e ardhmja. Pas një periudhe të depresionit, jeta e saj ndryshon dhe ajo fshin të shkuarën e saj të filmuar me telefonin e saj mobil.

CREDITS

Director:

Hareza Basha

Producer:

Hareza Basha

Cinematography:

Hareza Basha

Editing:

Burim Emini

Sound:

Agron Demolli

DIRECTOR'S BIO

Hareza Basha / Screenwriter and Film Director. Hareza was born and raised in Prishtina, capital of Kosova. She’s given lectures on film and drama at the American High School of Kosova (ASK). She was the founder and the artistic director of the ASK International Film Festival. She’s directed short films and documentaries, including: Visible Dream, Lost People, Date of Stars and Delete. At present she works for the Public Service Broadcaster of Kosova (RTK), in TV Directing.

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Hareza Basha
Arberi II, Prishtine
Prishtina, 10000, Kosovo
harezabasha@hotmail.com