A world that flew away on the back of a cow

ŚWIAT, KTÓRY ULECIAŁ NA GRZBIECIE KROWY

Poland, 2018, 7 min, Colour

Në një botë të ngjyrosur me asfalt, veturat ikin vetëtimthi nëpër fshat. Gjyshi dhe Gjyshja jetojnë një jetë të gërryer nga tymi i liruar.

CREDITS

Director:

Wojciech A. Hoffmann

Cinematography:

Wojciech A. Hoffmann

Editing:

Wojciech A. Hoffmann

Animation:

Wojciech A. Hoffmann

Music:

Michał Jacaszek

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Munk Studio
ul. Pańska 85
00-834 Warszawa, Poland
tel. 22 556 54 70
studiomunka@sfp.org.pl