Golden Reinette

Kuldrenett

Estonia, 2018, 4 min, Colour

“Kuldrenett” është një tregim për një burrë dhe një dru molle. Përpjekjet kokëforta të burrit për të arritur mollët prish baraspeshën e botës.

CREDITS

Director:

Liis Kokk

Editing:

Liis Kokk,Olga Pärn , Priit Pärn

Sound:

Björn Norralt

Animation:

Liis Kokk

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Estonian Academy of Arts