It's Going to Be Beautiful

United StatesMexico, 2018, 9 min, Colour

Patrulla kufitare e SHBA po debaton për tetë dizajnet e prototipave, për të ndërtuar murin në kufirin meksikan. Në mënyrë që të zgjidhet fituesi, oficerët përpiqen të kalojnë nëpër struktura, duke përdorur teknika të mësuara nga imigrantë dhe dilerë droge.

CREDITS

Directors:

Luis Gutiérrez AriasJohn Henry Theisen

Producers:

John Henry TheisenLuis Gutiérrez Arias

Cinematography:

John Henry TheisenLuis Gutiérrez Arias

Editing:

John Henry TheisenLuis Gutiérrez Arias

Sound:

John Henry TheisenLuis Gutiérrez Arias

DIRECTOR'S BIO

Luis Gutiérrez Arias (b.1990) is a Mexican-Cuban filmmaker and video artist whose work explores notions of identity politics, neo-colonialism and the politics of cinema. His work has been shown at the NODOCCS Festival of Video Art (Caracas, Venezuela) and the CalArts Showcase 2018 (Los Angeles, CA). John Henry Theisen (b.1994) is a filmmaker from Omaha Nebraska but is currently living in California. He has worked on various commercial projects as a writer, director and editor and is now pursuing an MFA in Film and Video at the California Institute of the Arts (CalArts).

FESTIVALS & AWARDS

Mexico, 2018, DocsMX,

DocsMX, Mexico 2018 -

Mexico, 2018, FICM ,

FICM , Mexico 2018 -

United States, 2019, Sundance ,

Sundance , United States 2019 -

CONTACT

Luis Gutiérrez Arias
luis.yyz@gmail.com
(661) 993-0804

John Henry Theisen
johntheisen@alum.calarts.edu
(402) 618-0300