Away from Meaning

Lejos del sentido

Mexico, 2018, 88 min,

Në mes të viteve 2010 dhe 2013 mbyllen dy spitale të rëndësishme psikiatrike në Meksikë. Liliana ishte një paciente në të dyja për shkak të çrregullimeve të personalitetit. Pa opsione tjera për tu hospitalizuar dhe me rrezikun e pashmangshëm për përsëritje, ajo dhe prindërit e saj përballen me trajtimin në shtëpi, me ndihmën e miqve dhe familjes së tyre.

CREDITS

Director:

Olivia Luengas Magaña

Producers:

Olivia Luengas MagañaOdín Acosta

Cinematography:

Olivia Luengas Magaña

Editing:

Clementina Mantellini BrachoAbraham Cruz Herrera

Sound:

Odín Acosta

DIRECTOR'S BIO

Olivia Luengas Magaña is a director and cinematographer from Mexico. She has studied in Mexico, Spain, and France, and has a degree in audiovisual arts from the University of Guadalajara. Her AWAY FROM MEANING (2018) was selected to screen at the Morelia International Film Festival.

FESTIVALS & AWARDS

Mexico, 2018, DocsMX,

DocsMX, Mexico 2018 -

Mexico, 2018, FICG ,

FICG , Mexico 2018 -

United Kingdom, 2019, Havana FF New York,

Havana FF New York, United Kingdom 2019 -

CONTACT

Phonocular
www.phonocular.com