Inner

Dentro

Mexico, 2017, 15 min, Colour

Portreti i jetës brenda një strehe të quajtur Shtëpia e Studentit, ku djem të ri pa burime arrijnë nga qendra dhe jugu i Meksikës, duke u larguar nga qytetet e tyre për të vazhduar studimet e tyre në Universitetin Publik të Morelias. Nga një perspektivë intime, ai reflekton atmosferën dhe mënyrën në të cilën banorët bashkëjetojnë dhe adaptohen në të, si dhe rutinën e këtyre njerëzve që e gjejnë shtëpinë në këtë strehë.

CREDITS

Director:

Jonathan Yadir Barojas Quezada

Producers:

Enrique Ontiveros RochaMariano Rentería Garnica

Cinematography:

Jonathan Yadir Barojas Quezada

Editing:

Jonathan Yadir Barojas Quezada

Sound:

Enrique Ontiveros Rocha

DIRECTOR'S BIO

Jonathan Yadir Barojas Quezada photographer and audio-visual director. Studied Architecture at the University of San Nicolás de Hidalgo in Michoacán.

FESTIVALS & AWARDS

Mexico, 2018, DocsMX,

DocsMX, Mexico 2018 -

Mexico, 2017, FICM ,

FICM , Mexico 2017 -

CONTACT