The Last Reel

United States, 2018, 21 min, Colour

Në Minesota, dyert e një kinemaje të vogël që shet bileta me zbritje janë mbyllur, me që pronari i saj i pasionuar, punëtorët e përkushtuar, dhe një grup shikuesish e shikojnë komunitetin e tyre të venitet në kujtesë. Ndryshimi është i dukshëm në dritën e vënë nga celuloidi, në gumëzhimat dhe rrapëllimat e kabinës së projeksionit, dhe është një shfaqje lamtumire e trilogjisë Evil Dead në 35 mm. Pronari ndez dritat e shtëpisë për herë të fundit, me që një kishë e madhe afër merr biznesin për ta sjellë teatrin në një epokë të re të projeksionit digjital.

CREDITS

Director:

Christopher Lange

Producer:

Christopher Onderick

Cinematography:

Christopher Lange

Editing:

Christopher Lange

Sound:

Christopher Onderick

DIRECTOR'S BIO

I make images and films. Through technologies new and old, I strive for stories swayed by the unconscious.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2019, AmDocs,

AmDocs, United States 2019 -

CONTACT

Christopher Lange
www.chris-lange.com/about/