Moments Of Truth

United States, 2018, 10 min, Colour and B&W

Një dokumentar i shkurtër/montazh me më se 125 momente nga dokumentarë të shquar të 100 viteve të shkuara duke përfshirë Roger and Me, Best Boy, The War Room, Don't Look Back, The Act of Killing, Burden of Dreams, The Thin Blue Line, Woodstock, I Am Not Your Negro, Grey Gardens dhe shumë të tjerë nga Nanook për BRG me shënime të shkurtra nga regjisorë të shquar si Barbara Kopple, Ken Burns, Michael Moore, Ava DuVernay, Frederick Wiseman, Werner Herzog e të tjerë.

CREDITS

Director:

Chuck Workman

Producer:

Chuck Workman

Editing:

Chuck Workman

DIRECTOR'S BIO

Chuck Workman's theatrical short, "Precious Images," made for the Directors Guild of America, won an Academy Award for Best Live Action Short and has become the most widely shown short in film history. It was recently selected as a landmark film for preservation by the Library of Congress National Film Registry.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2019, AmDocs,

AmDocs, United States 2019 -

United States, 2019, DOC NYC,

DOC NYC, United States 2019 -

United States, 2019, RiverRun IFF,

RiverRun IFF, United States 2019 -

CONTACT