Noble Sissle's Syncopated Ragtime

United States, 2018, 23 min, Colour and B&W

Duke kombinuar incizime të papara me baza origjinale nga ajo epokë, “Syncopated Ragtime” tregon historinë e udhëtimit jetësor të paparë të Noble Sissle që përfshinë “The Harlem Hellfighters” e Luftës së Parë Botërore, Teatrin Broduej, lëvizjen për të Drejtat Civile, dhe dekadat e prodhimit kulturor të personave me ngjyrë.

CREDITS

Directors:

Daniel L. BernardiDavid de Rozas

Producers:

David de RozasDaniel L. Bernardi

Cinematography:

Andrés Gallegos

Editing:

David de Rozas

DIRECTOR'S BIO

Daniel Bernardi is a cultural studies scholar and documentary filmmaker. His research explores the representation and narration of race in American film and television, and includes the award-winning book Star Trek and History: Race-ing Toward a White Future. His 2018 film, The American War, tells the story of the Vietnam War from the point of view of the Vietcong. David de Rozas is an award-winning filmmaker who addresses the politics of history and memory. His latest documentary Give (2017) has been programmed at over 20 international festivals including AFI Docs, True/False, Visions du Réel, Sheffield Doc/Fest, Kassel DocFest, and the inaugural Smithsonian African American Film Festival.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2019, AmDocs,

AmDocs, United States 2019 -

CONTACT

Daniel L. Bernardi, Ph.D.
Director/Executive Producer, Professor
School of Cinema
vdc@sfsu.edu