Are you listening mother?

Hörst du, Mutter?

Germany/Turkey, 2019, 20 min, Colour

Një grua kurde dënohet me burg shtëpiak me një byzylyk elektronik. Akuza: mbështetja e aktiviteteve terroriste. Tani një kufi i padukshëm e rrethon kopshtin e saj në një fshat turk, të cilin ajo e kalon vazhdimisht. Djali i saj më i madh është i ndarë në mes të bindjes dhe rebelimit. Sa larg do të shkojë që ta mbrojë atë?

CREDITS

Director:

Tuna Kaptan

Producer:

Tuna Kaptan

Cinematography:

Roy Yunus Imer

Editing:

Sophie Oldenbourg

Sound:

Clemens Becker

DIRECTOR'S BIO

Tuna Kaptan holds a Bachelor of Arts in Media, Theatre and Romance Studies. He studied at ENERC Film School in Buenos Aires and graduated HFF Munich in Documentary Film Directing. His films won several awards at international film festivals, among them "Two at the Border" at IDFA and „Turtle Shells“ at Dok Leipzig. "Are you listening mother?" premiered in the international competition of Clermont-Ferrand Short Film Festival in 2019.

FESTIVALS & AWARDS

France, 2019, Cannes,

Cannes, France 2019 -

France, 2019, Clermont-Ferrand,

Clermont-Ferrand, France 2019 -

Finland, 2019, Tampere FF,

Tampere FF, Finland 2019 -

Belgium, 2019, Brussels IFF,

Brussels IFF, Belgium 2019 -

Germany, 2019, Filmfest Dresden, Golden Horseman for Best Short Fiction Film

Filmfest Dresden, Germany 2019 - Golden Horseman for Best Short Fiction Film

Italy, 2019, Skepto IFF , Best Short Film Award

Skepto IFF , Italy 2019 - Best Short Film Award

Turkey, 2019, Ankara Film Festival, Best Short Film Award

Ankara Film Festival, Turkey 2019 - Best Short Film Award

CONTACT

DONAUKAPTÄN
Adlzreiterstr. 11
80337 MÜNCHEN
GERMANY
office@donaukapitaen.com