Cavalcade

Austria, 2019, 5 min, Colour

A mund tu besojmë syve tanë? Filmat e shkurtër të Johann Lurfit shpesh eksplorojnë territorin enigmatik në mes të reales dhe të perceptuarës, duke sfiduar ndjenjat tona për të kuptuar vegime dhe tinguj të marra nga mjedisi përreth nesh me mjete të buta, të bukura të efekteve trompe l´oeil. Cavalcade i cili verbon njëjtë si në 2D si në 3D, për herë të parë e sheh atë tek bënë një intervenim të drejtpërdrejt në hapësirën psikologjike.

CREDITS

Director:

Johann Lurf

Producer:

Johann Lurf

Cinematography:

Martin Putz

Editing:

Johann Lurf

Sound:

Nora Czamler,Alexander Koller

DIRECTOR'S BIO

Johann LURF (1982, Austria) was educated at art academies in Vienna and London. He makes short films and installations, and works part-time as a projectionist. His work has been screened and received awards at several international festivals. Lurf's experimental short film Embargo had its world premiere at IFFR 2015. In 2017 he made ★, another experimental film consisting of found-footage material.

FESTIVALS & AWARDS

Netherlands, 2019, IFFR Rotterdam,

IFFR Rotterdam, Netherlands 2019 -

Argentina, 2019, BAFICI,

BAFICI, Argentina 2019 -

Austria, 2019, Graz - Diagonale,

Graz - Diagonale, Austria 2019 -

Lithuania, 2019, Vilnius FF ,

Vilnius FF , Lithuania 2019 -

Portugal, 2019, Curtas Vila do Conde,

Curtas Vila do Conde, Portugal 2019 -

CONTACT

sixpackfilm
Neubaugasse 45/13
A-1070 Vienna, Austria
+43 1 526 09 90 0
office@sixpackfilm.com
www.sixpackfilm.com