Bigger Than Life

Germany/North Macedonia, 2018, 30 min, Colour

BIGGER THAN LIFE është një film muzikor në katër akte. Fokusi është në fabrikimin e historisë kombëtare përmes arkitekturës dhe planifikimit urban. “Shkupi 2014” është emri i planit ndërtimor monumental i qeverisë maqedonase, e cila do ta bëjë kryeqytetin e vet të duket si djep i civilizimit të lartë antik dhe si origjinë e Evropës.

CREDITS

Director:

Adnan Softic

Producer:

Adnan Softic

Cinematography:

Adnan Softic,Helena Wittmann

Editing:

Nina Softić

Sound:

Daniel Dominguez Teruel

DIRECTOR'S BIO

Adnan Softić is an author, visual artist and director. In his works he is consistently dealing with historical and remembrance politics issues. His installations and multimedial works are on display in numerous exhibitions in Europe.

FESTIVALS & AWARDS

Germany, 2018, Oberhausen IShFF, Award Winner - German Competition

Oberhausen IShFF, Germany 2018 - Award Winner - German Competition

Switzerland, 2018, Internationale Kurzfilmtage Winterthur, The Grand Prize of the International Competition

Internationale Kurzfilmtage Winterthur, Switzerland 2018 - The Grand Prize of the International Competition

Bosnia and Herzegovina, 2018, Sarajevo FF,

Sarajevo FF, Bosnia and Herzegovina 2018 -

Germany, 2018, Kasseler Dokfest,

Kasseler Dokfest, Germany 2018 -

Latvia, 2018, Riga IFF,

Riga IFF, Latvia 2018 -

CONTACT

Adnan Softić
Kieler Straße 164
D-22525 Hamburg
+ 49 (0)179 5202433
mail@kinolom.com