I SIGNED THE PETITION

United Kingdom/GermanySwitzerland, 2018, 11 min, Colour and B&W

Menjëherë pasi që një burrë palestinez e nënshkruan një peticion online, ai futet në një spirale paniku të vetë-dyshimit. Gjatë rrjedhës së bisedës me një shok të kuptueshëm, ai analizon, dekonstruon dhe interpreton kuptimin e zgjedhjes së tij që publikisht të mbështes bojkotin kulturor të Izraelit.

CREDITS

Director:

Mahdi Fleifel

Producer:

Mahdi Fleifel

Cinematography:

Mahdi Fleifel

Editing:

Michael Aaglund

Sound:

Dario Swade

DIRECTOR'S BIO

Mahdi Fleifel is a Danish-Palestinian film director who graduated in 2009 from the UK National Film & TV School. He is the co-founder of London-based production company Nakba FilmWorks which he runs alongside Irish producer Patrick Campbell.

FESTIVALS & AWARDS

Bosnia and Herzegovina, 2018, Sarajevo IFF, EFA Nominee

Sarajevo IFF, Bosnia and Herzegovina 2018 - EFA Nominee

Switzerland, 2018, Visions du Réel, Best Short Film

Visions du Réel, Switzerland 2018 - Best Short Film

Netherlands, 2018, IDFA, Best Short Documentary

IDFA, Netherlands 2018 - Best Short Documentary

Kosovo, 2018, DokuFest,

DokuFest, Kosovo 2018 -

Canada, 2018, Hot Docs,

Hot Docs, Canada 2018 -

Portugal, 2019, IndieLisboa,

IndieLisboa, Portugal 2019 -

CONTACT

Nakba FilmWorks
Patrick Campbell
#4 450 Kingsland Road
London, E8 4AE, UK
+447852840462
patrick@nakbafilmworks.com
www.nakbafilmworks.com